Kunstendag voor Kinderen: Een meesterwerk / Anna's Steen (vanaf 5 jaar)

Ontmoette jij al eens een schilderende krokodil of een olifant die van schilderijen houdt? Zou je graag zelf eens een kunstwerk willen maken om bij je thuis, op je kamer of bij je oma te hangen? Kom dan langs in de academie St. Lucas/Pigment.

Theater Anna’s steen brengt met Bart Embrechts en muzikant Jan Blieck het verhaal van een sluwe Krokodil die voor de kunstminnende Olifant een meesterwerk maakt, daarna kan je zelf als kunstenaar aan de slag!

Waar:

Academie St Lucas/Pigment
Van den Bogaertlei 5, Kalmthout

Wanneer:

Zondag 18 november 2018
  • van 13:00 tot 14:30
  • van 14:30 tot 16:00
  • van 16:00 tot 17:30

Leeftijd:

5 tot 10-jarigen met begeleider (mama, papa, grootouder ...)

Prijs:

2 euro, betaal je ter plaatse op de dag zelf

Reservatie:

aan de balie van de bib of via bibliotheek@kalmthout.be

Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven.

Kunstendag voor Kinderen is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur dat wordt georganiseerd door het Departement Cultuur, Jeugd en Media.