Zoek een Schat van Vlieg en ontdek of jij voelt wat ik voel

Afbeelding Schat van VliegDe vakantie komt eraan, dus het is weer tijd voor Schat van Vlieg.

Deze zomer is het thema: ‘Voel jij wat ik voel?’. Loop op ons blotevoetenpad. Ontdek hoe boeken voelen. Laat je prikke(le)n door cactussen, voel je weg naar het juiste verhaal. Verzamel de juiste tips en vind de schatkist!

Vanaf 1 juli tot 31 augustus 2018 kan je het allemaal ontdekken in Bib Kalmthout.

Heb je de Schat van Vlieg gevonden? Hier kan je de geheime code invoeren. Wie weet  win je een van deze prijzen.

Schatten van Vlieg is een zomeractie voor families. In heel Vlaanderen verstoppen culturele en vrijetijdslocaties schatkisten. Deze kistjes zitten verstopt tussen de boeken in een bibliotheek, in de tuin van een museum, in een hoekje van een kasteel,...