Wat vind jij van de bib? Laat het ons weten en win boekenbons

Banner Bib2018

Momenteel loopt er in Bib Kalmthout een onderzoek waarin jouw mening over de bib centraal staat. Dit onderzoek peilt naar

• de tevredenheid over het aanbod en de dienstverlening in de bib,
  • de wijze waarop je van de bib gebruik maakt
  • en de redenen waarom je de bibliotheek bezoekt.
Het onderzoek gebeurt via een vragenlijst. Die vind je op www.bib2018.be.

Ja, ik doe mee

Het invullen van deze vragenlijst duurt een 20-tal minuten. Wie de vragenlijst volledig invult, maakt kans op boekenbonnen van Standaard Boekhandel.

De vragen zijn niet moeilijk. Het gaat enkel en alleen over jouw mening en een aantal vragen over jouw achtergrond, er is geen voorkennis nodig.

Dit onderzoek is voor ons zeer waardevol. Het is heel belangrijk voor ons dat je meedoet.

Liever een papieren vragenlijst? Vraag ernaar aan de infobalie.

Wie

• Alle leden en bezoekers van de bib in Kalmthout en de jeugdbib in Nieuwmoer mogen meedoen. Of je nu regelmatig gebruik maakt van de bib of enkel een toevallige bezoeker bent, jouw ervaring telt.
  • Alle leden van een gezin mogen hun mening geven, ook al ontvingen ze zelf geen bericht.
  • Je moet wel minstens 18 jaar zijn.
  • Je mag ook meedoen als je niet in Kalmthout woont, maar wel de bib in Kalmthout bezoekt.

Waarom meedoen?

Dit onderzoek is voor ons zeer waardevol.

• Het is een inspiratiebron waaruit wij kunnen putten om te streven naar een betere dienstverlening. Want jouw mening telt!
  • Enkel als er zoveel mogelijk mensen meedoen kunnen we een goed beeld vormen van de mening van alle klanten van onze bibliotheek. Het is heel belangrijk voor ons dat je meedoet.

Hoe

• Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Onderzoeksgroep TOR van de Vrije Universiteit Brussel.
  • De informatie uit de enquĂȘte wordt volstrekt vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.

Het onderzoek gebeurt in 107 openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel. Zo kunnen we de resultaten vergelijken met die van andere bibliotheken. Het onderzoek bouwt voort op een gelijkaardig onderzoek in 2004. Zo kunnen we de resultaten van nu vergelijken met de resultaten van toen.

Indien je nog verdere vragen hebt met betrekking tot dit onderzoek kan je mailen naar: bib2018@vub.be.