Mijn Bibliotheek

Op mijn.bibliotheek.be worden al jouw bibliotheekdiensten op één plaats verzameld. En kan je ook van thuis uit gebruik maken van onze digitale collecties.

Jouw uitleningen

Met Mijn Bibliotheek kan je
  • uitleningen bekijken
  • uitgeleende werken online verlengen
  • bijhouden wat je vroeger allemaal al geleend hebt (uitleenhistoriek)

Met Mijn Bibliotheek kan je
  • uitleenbare werken reserveren

Digitale collectie

Met Mijn Bibliotheek krijg je toegang tot de digitale collecties die onze bibliotheek beschikbaar stelt.

Registreren

Om Mijn bibliotheek te kunnen gebruiken, moet je je eerst eenmalig registreren.

Tip: Je kan verschillende lenerspasjes koppelen aan één Mijn Bibliotheek profiel. Dat is handig voor families. Zo zie je niet alleen wat je zelf geleend hebt, maar ook wat jouw kinderen geleend hebben.

Ben je lid in meer dan één bibliotheek, bijvoorbeeld in een buurgemeente? Dan heb je maar één profiel nodig, waaraan je de lidmaatschappen koppelt. Handig.

Vragen of hulp nodig? Vraag ernaar in de bib.

In de bib vind je een folder die dit stap voor stap beschrijft. Of bekijk de folder hieronder.